PROJE ADI: THE WORLD WITHOUT BORDERS!

07.05.2022 234

Çek Cumhuriyeti, Türkiye ve Ukrayna'dan toplam 10 ortak okul katılımıyla gerçekleştirilen THE WORLD WITHOUT BORDERS! eTwinning projesi Mayıs ayı itibarıyla sona erdi. Her ay ulusal Semboller, Tarih, Coğrafya, Kültür, Müzik -Edebiyat ve Yaşam Tarzları konularında sözlükler oluşturan öğrencilerimiz partner seçildikleri okullarla veya ülkelerle ilgili araştırmalar yaptılar. Her ay sonu bir Zoom toplantısı düzenlenerek öğrenciler ve öğretmenler yaptıkları çalışmaları sundular ve yeni ayın eşleştirmeleri yapıldı. Yaşam tarzları bölümünde ise bütün ortakların katılımıyla savaş ve barış konulu ekitap oluşturuldu. Öğrenciler yabancı dili  ve Web araçlarını aktif kullanarak dijital becerilerini geliştirdiler.

07-05-2022